karét waktos sabuk gerbang kualitas waktos sabuk kit OEM 8201069699 132RU27.4 pikeun Renault otomatis emgine sabuk ramelman sabuk

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,1 - $ 1,9 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 100 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO / GUANGZHOU / SHANGHAI / YIWU
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Escrow Tunai Mandiri sanés
  • 10 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Rincian Produk

Ngaran mérek: ramelman atanapi KABEH MEREK LAIN Tempat Asalna: Cina Jumlah modél: 8201069699 132RU27.4
Bahan: Karét Jenis: Sabuk Ribbed Standar atanapi Non Standar: Standar

Rincian bungkusan

Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: kantong plastik, leungeun baju kertas, kotak warna, karton, sareng sajabana

Panjelasan Produk

iraha:

karét waktos sabuk gerbang kualitas waktos sabuk kit OEM 8201069699 132RU27.4 pikeun Renault otomatis emgine sabuk ramelman sabuk

DACIA 8200537026
DACIA 8200897100
NISSAN 1680600QA7
NISSAN 1680600QAA
NISSAN 1680600QA1
RÉSULTAN 7700108412
RÉSULTAN 8200208422
RÉSULTAN 8200897100
RÉSULTAN 7700101248
RÉSULTAN 8200142350
RÉSULTAN 8200897097
RÉSULTAN 7700113558
RÉSULTAN 8200537023
RÉSULTAN 8200537026

Kami ngagaduhan alat-alat canggih. Produk kami diékspor pikeun USA, Inggris sareng saterasna, ngaraosan status anu hebat di kalangan klien pikeun Pabrik Profesional pikeun Car Car Auto Truk Mesin Pendingin Bagian Pompa Cai Ngagantian 25100-03010 2510003010 Gwhy-110A pikeun Hyundai KIA, Kami hiji sareng pabrik 100% pangageungna di Cina. Sababaraha usaha dagang ageung ngimpor barang dagangan ti kami, janten kami tiasa nyayogikeun anjeun nilai idéal kalayan sadaya kualitas luhur anu sami upami anjeun kataji ku kami.
Pabrik Profésional pikeun Pompa Cai Cina, Pompa Cai Cina, Kalayan tujuan "nol cacad". Pikeun miara lingkungan, sareng pangasilan sosial, jaga tanggung jawab sosial karyawan salaku tugas sorangan. Kami ngabagéakeun babaturan ti sakumna penjuru dunya pikeun nganjang sareng ngabimbing urang supados urang tiasa ngahontal cita-cita win-win sasarengan.

Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun klien kami ku maturan panyadia emas, biaya anu saé sareng kualitas luhur pikeun Cina Gold Supplier pikeun China Dacia Auto Timing Belt Kit OEM 130c10474r Belt Size 119ru27 Original Auto Parts Asli Renault Benz Tensioner Kit, Nalika anjeun resep kana salah sahiji barang-barang kami atanapi hoyong ngabahekeun personalized, punten ngalaman leres-leres bébas nyarios sareng kami.
Cina Gold Supplier pikeun China Timing Belt Kit, Pulley, produk anu mumpuni sareng solusi kami gaduh reputasi anu saé ti dunya salaku harga anu paling kompetitif sareng kauntungan paling kami pikeun layanan purna jual ka para klien. Kami ngarepkeun kami tiasa nganteurkeun aman, dagangan lingkungan sareng jasa super ka klien kami ti sadayana dunya sareng netepkeun hubungan strategis sareng aranjeunna ku standar terampil sareng upaya anu henteu tetep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami