karét waktos gerbang sabuk kualitas OEM 0816h6 58134 × 25 134RU25.4 134 dents otomatis sabuk emgine sabuk ramelman

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,1 - $ 1,9 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 100 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO / GUANGZHOU / SHANGHAI / YIWU
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Escrow Tunai Mandiri sanés
  • 10 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Rincian Produk

Ngaran mérek: ramelman atanapi KABEH MEREK LAIN Tempat Asalna: Cina Jumlah modél: 0816h6 58134 × 25 134RU25.4
Bahan: Karét Jenis: Sabuk Ribbed Standar atanapi Non Standar: Standar

Rincian bungkusan

Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: kantong plastik, leungeun baju kertas, kotak warna, karton, sareng sajabana

Panjelasan Produk

karét waktos gerbang sabuk kualitas OEM 0816h6 58134 × 25 134RU25.4 134 dents otomatis sabuk emgine sabuk ramelman

CITRO? N 0816E0
CITRO? N 96379143
CITRO? N 9639842180
CITRO? N 0816H6
CITRO? N 9637914380
CITRO? N 96398421
PEUGEOT 96398421
PEUGEOT 0816E0
PEUGEOT 9637914380
PEUGEOT 0816H6
PEUGEOT 96379143
PEUGEOT 9639842180

Syarat khusus mobil modern pikeun sabuk sinkron:
Durability ningkat ku langkung ti 1,5 kali; Ngurangan bandwidth ku 20%; Résistansi panas ningkat ku 10. Sabuk mangrupikeun gabungan tina karét, serat awak tarik (fiberglass atanapi Arlene) sareng lawon huntu nilon. Kahirupan kacapean sareng tahan cai tina sabuk sinkron HNBR langkung saé tibatan anu dilakukeun ku polipétilén neoprénna sareng klorosulfonat.

"Ikhlas, Inovasi, Kasarasan, sareng Kekecapan" tiasa janten konsepsi anu pengkuh pikeun organisasi urang pikeun jangka panjang ngawangun babarengan sareng anu balanja pikeun silih timbal balik sareng silih nguntungkeun pikeun ODM Suplier Cina Auto Timing Belt Flat Transmission Belts Engine Belt 4hb 1490, Kami Éta nuju antosan payun pikeun nampi patarosan anjeun pas.
ODM Supplier China Timing Belt, Timing Belts, Kami arepkeun tiasa netepkeun kerjasama jangka panjang sareng sadaya pelanggan, sareng ngarepkeun urang tiasa ningkatkeun daya saing sareng ngahontal kaayaan win-win sasarengan konsumén. Kami tulus ngabagéakeun palanggan ti sakumna penjuru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun naon waé anu anjeun gaduh! Wilujeng sumping sadayana palanggan boh di bumi boh di mancanagara pikeun nganjang ka pabrik urang. Kami arepkeun hubungan bisnis win-win sareng anjeun, sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami