Sababaraha detil alit anu kedah diperhatoskeun nalika nyimpen sabuk industri

Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., ltd. Salaku pabrik kalayan 10 taun produksi khusus, Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., Ltd. nyatakeun yén dina prosés produksi industri, sabuk industri kedah dianggo leres pikeun ngahontal fungsina anu maksimal. Perlu dipikaharti ciri sareng pancegahan tina sabuk industri. Sabuk industri utamina dianggo dina alat éléktromekanik, anu didorong ku kakuatan anu dihasilkeun ku motor. Industri mesin presisi umum sapertos perkakas rumah tangga, komputer, robot, sareng sajabana bakal dilarapkeun kana séri sabuk transmisi.

Sanaos sabuk industri anu sanés dianggo dina produk mékanis anu béda, pangetahuan panyimpenan sabuk industri tetep diperyogikeun pikeun perusahaan pikeun dianggo. Nyaho kumaha nyimpen sabuk industri tiasa manjangkeun umur jasa tina sabuk industri.

Panyimpenan sabuk industri

1. Sabuk sareng katrol kedah dijaga bersih sareng bebas minyak sareng cai.

2. Nalika masang sabuk, parios sistem transmisi, naha poros transmisi jejeg sareng roda transmisi, naha poros transmisi sajajar, naha roda transmisi dina pesawat, upami henteu, éta kedah dilereskeun.

3. Entong nempelkeun gajih atanapi bahan kimia sanés dina sabuk.

4. Entong nerapkeun alat atanapi kakuatan luar langsung dina beubeur nalika masang sabuk.

5. Kisaran suhu operasi sabuk nyaéta -40 ° -120 ° C.

6. Salila neundeun, hindarkeun ngarusak sabuk kusabab beurat kaleuleuwihan, nyegah karusakan mékanis, sareng henteu ngabengkokkeun atanapi meres teuing.

7. Nalika nyimpen sareng ngangkut, hindarkeun sinar panonpoé langsung atanapi hujan sareng salju, jaga tetep bersih, sareng hindarkeun kontak sareng zat anu mangaruhan kualitas karét, sapertos asam, alkali, minyak sareng pelarut organik.

8. Suhu gudang kedah dijaga antara -15 ~ 40 derajat Celsius nalika disimpen, sareng kalembaban relatif kedah dijaga antara 50% sareng 80%.

Kusabab performa sareng bahan pikeun masing-masing merek sabuk industri bénten, masih aya sababaraha bédana dina metodeu panyimpenan pikeun masing-masing jinis sabuk industri, tapi éta tetep sami.


Waktos Post: Sep-01-2021