Bubuka sabuk industri

Sabuk industri, sakumaha namina, nyaéta sabuk anu dianggo dina industri. Numutkeun panggunaan sareng struktur anu béda, éta tiasa dibagi kana sababaraha kategori. Dibandingkeun sareng transmisi gear sareng transmisi ranté, transmisi sabuk industri ngagaduhan kaunggulan mékanisme saderhana, noise lemah sareng biaya peralatan murah, sareng seueur dianggo dina sagala rupa transmisi listrik. Di Cina, saleresna henteu kakirangan sabuk industri anu diproduksi ku-Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., ltd., Perusahaan anu parantos ngahasilkeun sareng ngajual sabuk industri langkung ti sapuluh taun, teras-terasan nempatkeun yayasan dina industri.

Di nagara kuring, biaya tenaga kerja parantos ningkat sepanjang waktos. Dina raraga ngirangan biaya, seueur perusahaan parantos mésér konpérsor sabuk ageung, gancang-luhur, épisiénsi luhur, sareng konéksi komposit. Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., ltd. nyaéta ngangkut produk di dieu ka tempat anu jauh anu badé dianggo atanapi diolah deui, ngahémat waktos sareng tanaga gawé, sahingga ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan biaya. Ku ngagunakeun mesin CNC, biaya tanaga gawé dikurangan pisan. Sabuk conveyor sareng sabuk industri umumna didamel tina sabuk industri PVC, sabuk industri makanan PU sareng sabuk industri karét. Ruang lingkup aplikasi na lega pisan, sapertos éléktronika, alat listrik, panerapan panel kayu basis, pembuatan kertas, percetakan, tékstil, bako, bandara, logistik, mobil, ban, tuangeun sareng industri sanés. Kusabab desain conveyor sabuk béda, pamrosésan sabuk kedah dilaksanakeun numutkeun pakakas anu béda-béda. Kami nyauran ngolah sabuk khusus ieu. Ngolah sabuk khusus pikeun ngarujuk kana sabuk, nambihan strip pituduh (bertindak salaku pituduh), perforating, nambihan bolu (hideung biru), nambihan karét (karét bodas sareng karét beureum), nambihan rasana (hideung, Abu-abu sareng bodas) sareng blok board, jst.

Sacara ringkesna, sabuk industri bakal diolah sareng disaluyukeun sareng pamutahiran konveyor sabuk anu teras-terasan supados langkung cocog pikeun kabutuhan pangwangunan modéren.


Waktos Post: Sep-01-2021