Kumaha carana ningkatkeun umur palayanan sabuk conveyor

1. Ngaronjatkeun konperor serelek hopper. Ngaronjatkeun konpérter serelek hopper mangrupikeun salah sahiji tindakan anu épéktip pikeun nyegah karusakan mimiti sabuk conveyor. Ningkatkeun hopper drop dina titik transisi unggal conveyor sabuk pikeun ningkatkeun kamampuan ngalirkeun obyék asing ku 2,5 kali. Benda asing anu panjang sareng ageung henteu gampang macet antara témbok corong sareng sabuk conveyor nalika prosés ngirimkeun, sahingga ngirangan résiko obyék asing ngoyagkeun sabuk conveyor. Kamungkinan.

 

Pitunjuk apron dina corong kosongna ngajantenkeun celah antara sabuk conveyor sareng sabuk conveyor langkung ageung sareng langkung ageung sapanjang arah ngaji tina sabuk conveyor, anu ngatasi masalah batubara sareng batu anu macét antara sabuk conveyor sareng apron, sareng ngaleungitkeun sabuk conveyor disababkeun ku ieu. karuksakan. Hopper kalayan serelek ageung ngagaduhan baffle buffer dipasang di jero pikeun nyegah bahan tina langsung mangaruhan sabuk conveyor.

 

2. Tambahkeun alat kerok dina roller balikeun. Paranti ngikis dipasang dina roller balikeun sapanjang sabuk conveyor pikeun ngaleungitkeun masalah caket bahan dina balikan balikeun sareng méréskeun karusakan lokal sabuk conveyor anu disababkeun ku tancep roller.

 

3. Perbaikan sirah conveyor, buntut sareng transisi transisi panengah. Panjang transisi sareng modeu transisi dina sirah, buntut sareng mindahkeun tengah tina conveyor ngagaduhan pangaruh anu hébat kana kahirupan jasa sabuk conveyor. Desain transisi anu wajar kedah dilaksanakeun, sareng anggoan permukaan karét tina sabuk conveyor kedah dikirangan mungkin pikeun mastikeun yén henteu aya tilepan atanapi gonjongna sabuk conveyor, sareng henteu aya kabocoran bahan dina tempat anu kosong.

 

4. tekanan roller tina conveyor dina transisi cekung. Prakték parantos ngabuktoskeun yén kakuatan gurat sabuk conveyor tali baja henteu cekap. Nalika ngamimitian, roller tekanan nyababkeun sabuk conveyor diteken sawaréh, anu nyababkeun sabuk conveyor janten robek. Ngarobih sadaya gilinding tekanan kana roller sabuk lengkep tiasa ngarengsekeun masalah ieu. .

 

5. The counterweight tina sabuk conveyor tina panangan ageung mesin panangan diréduksi. Umur palayanan awal sabuk conveyor tina pigura panangan sistem tambang batubara pondok pisan. Desain kaleuwihan beurat tina counterweight mangrupikeun alesan penting pikeun tegangan kaleuleusan sabuk conveyor sareng cracking dini sareng sepuh. Dina dasar nohonan tegangan bahan tina sabuk conveyor sareng ngirangan kasaimbangan, umur jasa ngalaksanakeun batubara bakal diperpanjang tina 1,5 juta ton janten 4,5 juta ton.

 

6. Saluyukeun arah aliran matéri. Arah aliran bahan ngagaduhan pangaruh anu penting dina kahirupan jasa sabuk conveyor. Aliran bahan kedahna ngalir kana arah anu sami sareng sabuk conveyor, anu tiasa ningkatkeun pisan umur jasa pakakasna.

 

7. Pilihan anu wajar pikeun jinis sabuk sareng perawatan. Pilihan jinis anu wajar, pangaluyuan anu pas pikeun alat koréksi simpangan sapanjang garis numutkeun parobahan musiman, sareng ukuran sapertos panutup perlindungan matahari sareng perawatan usum salju ogé tiasa manjangkeun umur sabuk conveyor.

 

  1. Masalah manajemén anu sanés. Nguatkeun manajemén rol sareng beberesih, sareng ngagentos anu rusak dina waktosna. Ngamimitian beban ngamimitian.

Waktos Post: Sep-01-2021