Warta

  • Some small details that should be paid attention to when storing industrial belts

    Sababaraha detil alit anu kedah diperhatoskeun nalika nyimpen sabuk industri

    Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., ltd. Salaku pabrik kalayan 10 taun produksi khusus, Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., Ltd. nyatakeun yén dina prosés produksi industri, sabuk industri kedah dianggo leres pikeun ngahontal fungsina anu maksimal. Éta peryogi ...
    Maca deui
  • Industrial belt introduction

    Bubuka sabuk industri

    Sabuk industri, sakumaha namina, nyaéta sabuk anu dianggo dina industri. Numutkeun panggunaan sareng struktur anu béda, éta tiasa dibagi kana sababaraha kategori. Dibandingkeun sareng transmisi gear sareng transmisi ranté, transmisi sabuk industri ngagaduhan kaunggulan mékanisme saderhana, low noise and lo ...
    Maca deui
  • How to improve the service life of the conveyor belt

    Kumaha carana ningkatkeun umur palayanan sabuk conveyor

    1. Ngaronjatkeun konperor serelek hopper. Ngaronjatkeun konpérter serelek hopper mangrupikeun salah sahiji tindakan anu épéktip pikeun nyegah karusakan mimiti sabuk conveyor. Ningkatkeun hopper drop dina titik transisi unggal conveyor sabuk pikeun ningkatkeun kamampuan ngalirkeun obyék asing ku 2,5 kali. ...
    Maca deui