FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?

A: Umumna, urang ngepak barang kami dina karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek atanapi kantong plastik anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?

A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal nyandak 10-15 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto atanapi gambar?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun? Sareng Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

A: 1. Urang saluyu sareng standar produksi internasional.
A: 2. Urang ngahasilkeun beubeur numutkeun pamundut pelanggan, sapertos bahan milih sareng pastikeun ukuranana akurat.
A: 3. Leres, urang gaduh tés 100% sateuacan pangiriman.

P7. Kumaha kuring kéngingkeun sampel anjeun?

A: Urang tiasa nyayogikeun conto gratis (peryogi biaya sampel upami langkung ti 3 pcs) upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.

Q8. Naha anjeun nyimpen daptar saham anu diénggalan?

A: Leres, urang gaduh saham pikeun bahan EPDM sabuk pk ku laras (135PK Tina 600mm dugi ka 3000mm panjang); Ogé gaduh bahan CR 9.5X 13X 17X 22X lebar cogged v belt dina stok. Sadaya stock QTY henteu langkung ti 100 pcs, upami peryogi langkung QTY, kedah ngadamel order énggal.

Q9. Pikeun pesenan produksi naha anjeun ngagaduhan MOQ?

A: Leres, MOQ kami gumantung kana spésifikasi anjeun (20-50pcs unggal item).

Q10. Naha anjeun nawiskeun mérek khusus?

A: Pasti, sareng kami ogé tiasa ngabantosan desain mérek ku gratis.

 Q11. Naon ambang harga anjeun?

A: Harga gumantung kana spésifikasi, bahan, kualitas, QTY sareng waktos pangiriman.
Sadaya harga urang sedeng, kami ngarepkeun konsumén urang tiasa langkung seueur Untung.

Q12. Kumaha anjeun ngajantenkeun hubungan jangka panjang sareng bisnis urang?

A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
A: 2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana asalna

Hoyong damel sareng urang?