Kipas sabuk ramelman brand generator sabuk 6PK1875 pk sabuk poli v sabuk v-ribbed sabuk sabuk kakuatan otomatis

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,1 - $ 5 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 50 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO / GUANGZHOU / SHANGHAI / YIWU
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Escrow Tunai Mandiri sanés
  • 7 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Komisi urang pikeun ngaladénan pembeli sareng pembeli urang kalayan kualitas anu paling épéktip sareng barang digital portabel agrésip pikeun OEM / ODM China China Auto Reinforced Tensioner Synchronous Timing Belt pikeun Toyota 13568-Yzz01 129mr31, Anjeun kedah ngaraos bébas nyarios sareng kami iraha waé waktos. Urang bakal bales anjeun nalika nampi patarosan. Pastikeun anjeun nyatet yén sampel sayogi sateuacan urang ngamimitian bisnis.
OEM / ODM China China Timing Belt, Rubber Timing Belt, Kalayan tujuan "bersaing sareng kualitas anu saé sareng ngembangkeun ku kreativitas" sareng prinsip jasa "nyandak paménta konsumén salaku orientasi", kami bakal sungguh-sungguh nyayogikeun produk sareng solusi anu mumpuni sareng saé jasa pikeun konsumén domestik sareng internasional.
"Dumasar pasar domestik sareng ngagedékeun bisnis luar negeri" nyaéta strategi paningkatan urang pikeun Pabrik Cina pikeun Cina Lempeng Tangan Dilaksanakeun Sander Automobil 20mm Panjang Sabuk Polisher, Upami anjeun resep kana produk kami, punten kersa ngintunkeun patarosan anjeun. Kami ngarep pisan pikeun ngajantenkeun hubungan bisnis win-win sareng anjeun.
Pabrik Cina pikeun Cina Sabuk Sander, Sabuk Pasir, Upami anjeun masihan kami daptar barang karesep anjeun, dibarengan ku ngadamel sareng modél, urang tiasa ngirimkeun cutatan ka anjeun. Pastikeun pikeun surélék urang langsung. Tujuan kami nyaéta ngawangun hubungan bisnis jangka panjang sareng saling nguntungkeun sareng klien domestik sareng luar negeri. Kami ngarepkeun bakal nampi balesan anjeun pas.
Urang bakal ngajantenkeun unggal padamelan masing-masing janten luar biasa sareng idéal, sareng ngagancangkeun léngkah urang pikeun nangtung salami peringkat perusahaan kelas luhur sareng téknologi luhur sadunya pikeun Kadatangan Anyar Cina Cina Pébruari 020 Kursi Sabuk Kursi Elr Three Point Car Safety Seat Belt, Masing-masing waktos, urang kedah mayar bewara dina sadaya detail pikeun nanggungkeun ka unggal barang anu bagja ku konsumén urang.
Kadatangan Anyar Cina Cina Vertical Angle Retractor, 3 Point Elr Seat Belt, Kami salawasna keukeuh kana prinsip "Kualitas sareng jasa mangrupikeun kahirupan produk". Dugi ka ayeuna, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara dina kontrol kualitas ketat kami sareng layanan tingkat tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News