pabrik jual panas OEM 90324698 / CT558 / A390R17MM / 58104 x 17 / 104MR17 karét waktos sabuk pikeun DAEWOO / OPEL sabuk mesin

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,1 - $ 1,9 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 100 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO / GUANGZHOU / SHANGHAI / YIWU
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Escrow Tunai Mandiri sanés
  • 10 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Rincian Produk

Ngaran mérek: ramelman atanapi KABEH MEREK LAIN Tempat Asalna: Cina Jumlah modél: 90324698 / CT558 / A390R17MM / 58104 x 17 / 104MR17
Bahan: Karét Jenis: Sabuk Ribbed Standar atanapi Non Standar: Standar

Neoprene (CR) sareng karét EPDM (EPDM)
Kalayan karakter sabuk V sareng sabuk datar, sabuk V-Ribbed ngagaduhan sipat lemes sareng tangguh salaku sabuk datar sareng sipat ketat sareng efektif salaku sabuk V.

Kakuatan transmisi anu saé pisan yén dina kaayaan anu sami 30% langkung luhur tibatan sabuk V umum.

Kalayan sistem transmisi anu ketat, dina kakuatan transmisi anu sami, rohangan anu dijajah na 25% langkung alit tibatan sabuk V umum.

Sabuk datar sareng lemes cocog henteu ngan ukur kanggo transmisi katrol alit tapi ogé pikeun transmisi berkecepatan tinggi kalayan kecepatan 40m / s, Di sagigireun ciri-cirina salaku geter sakedik, sababaraha panas panaseun sareng damel sacara stabil.
Anti panas, anti minyak, anti ngagem sababaraha umur sareng umur panjang.

Pamakéan V-Ribbed Belt tina bahan baku
Sabuk karét kloropén ku nambihan tulangan serat pondok tiasa nahan tekanan gurat anu langkung luhur, tekanan ngaganjel kalayan ningkatna kinerja, ngirangan setrés saatos deformasi.

Sabuk EPDMV-Ribbed dina anti sepuh khususna anti sepuh sareng tahan résistansi ozon, langkung panas sepuh seksual, tapi sipat insulasi listrikna, kimia tahan korosi, shock elastis langkung saé (dina kalenturan suhu rendah pikeun ngajaga kinerja anu saé).

Éta tiasa janten tanggung jawab kami pikeun nyugemakeun karesep anjeun sareng neuleu nyayogikeun anjeun. Kapuasan anjeun hadiah kami anu pang ageung. Kami milarian payun pikeun kunjungan anjeun pikeun kamekaran gabungan pikeun 100% Asli Pabrik Cina 108ru25 Otomatis Ttiming Sabuk pikeun Hyundai Tucson 2006 / H1 / Getz / Atos / H100, Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sagala rupa masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun bisnis ka hareup hubungan sareng ngahontal kasuksésan silih!
100% Pabrik Asli Sabuk Waktos Cina, Drive Belt, Kami ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya datang pikeun ngabahas usaha. Kami nyayogikeun barang anu berkualitas, harga anu lumayan sareng jasa anu saé. Kami ngarepkeun tulus ngawangun hubungan bisnis sareng konsumén ti bumi sareng luar negeri, babarengan narékahan pikeun énjing anu bénten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami