Sabuk Conveyor Otomatis v sabuk OEM AVX10X1005 / 6112414/9832114/90231797/575020 cogged v sabuk kipas sabuk Ramelman v sabuk

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,1 - $ 1,9 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 100 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO / GUANGZHOU / SHANGHAI / YIWU
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Escrow Tunai Mandiri sanés
  • 10 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Rincian Produk

Ngaran mérek: ramelman atanapi KABEH MEREK LAIN Tempat Asalna: Cina Jumlah modél: AVX10X1005 / 6112414/9832114/90231797/575020
Bahan: Karét Jenis: Sabuk Ribbed Standar atanapi Non Standar: Standar

Rincian bungkusan

Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: kantong plastik, leungeun baju kertas, kotak warna, karton, sareng sajabana

Panjelasan Produk

Timing sabuk Otomatis v sabuk OEM AVX10X1005 / 6112414/9832114/90231797/575020 cogged v sabuk kipas sabuk Ramelman v sabuk

Wilujeng sumping ka perusahaan urang

Hubungi kami iraha waé

Spésiés urang

1: Kandaraan sabuk sinkron (sabuk waktos): ZBS RPP ZAZB MYYUMRS8M

2: Sabuk Multi-V(sabuk poli v) séri: PK PJ PM pH pl (DPK DPL)

3: séri sabuk V: motong V sabuk / sabuk v cogged / sabuk huntu (ZX AX BX CX DX), bungkus v belt (tanpa waos (9.5, A, B, C, D), Variable speed belt (3V 5V 8V), sababaraha kombinasi sabuk / (2AVX 3AVX 5AVX 8AVX), sabuk mesin tipung, sabuk mesin pertanian (SB SC HB HC HIV HJ HK HL HM HQ)

4: Sabuk Motor

5: Sabuk sinkron industri: H, L, MXL, XL, XH, XXH, 14M, 8M, 5M, 3MT20, T5, T2.5, S8M

Kumaha cara ngadamelna ???

Tiasa ngagambar, conto, OEM, ODM. sagala jinis kustomisasi ngolah. Disaluyukeun kana urutan minimum

 

Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan pikeun OEM / ODM Factory China Sabuk Pertanian V-Belts Lawn Mower Belts Hj, Kanggo inpormasi langkung lengkep, punten tong ragu ngahubungi kami. Sadaya patarosan ti anjeun bakal diapresiasi pisan.
OEM / ODM Factory China V Belt, V-Belt, Pangalaman kami ngajantenkeun kami penting dina panon pelanggan. Kualitas kami nyarios nyalira sipat sapertos éta henteu kusut, héd atanapi ngarusak, janten palanggan kami bakal salawasna yakin nalika nempatkeun pesenan.
Kami ngadukung konsumén kami kalayan barang anu saé kualitas luhur sareng dukungan tingkat penting. Janten pabrik spesialis di séktor ieu, urang ayeuna parantos kéngingkeun patepungan praktis anu réa dina ngahasilkeun sareng ngatur Reputasi Pamaké Anu Saé pikeun China Cummins 6CT Diesel Engine Part 3911577 Belt V Ribbed, Organisasi kami gancang ageung dina ukuran sareng status kusabab dedikasi mutlak na ka luhur manufaktur kualitas, nilai langkung luhur dagangan sareng bantosan pelanggan anu saé.
Reputasi Pamaké Anu Saé pikeun China V Belt, Bagian Mesin Diesel, Kami nuturkeun mékanisme anu langkung saé pikeun ngolah barang-barang ieu anu mastikeun katahanan sareng reliabilitas barang anu optimal. Kami nuturkeun prosés cuci sareng ngalempengkeun pangpentingna anu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun kualitas barang anu teu cocog pikeun klien kami. Kami teras-terasan narékahan kasampurnaan sareng sadaya usaha kami diarahkeun ka ngahontal kapuasan klien lengkep.
Kalayan motto ieu dina émutan, urang janten pasti salah sahiji pabrik anu paling téknologi paling inovatif, hemat biaya, sareng kalapa harga pikeun PriceList pikeun Cina 12pk2170 Treuk Pompa Cai Karét Ribbed V Sabuk, Ayeuna, nami teguh gaduh langkung tibatan 4000 jinis produk sareng kéngingkeun catetan lagu anu hadé sareng saham ageung di tempat pasar domestik sareng luar negeri.
PriceList pikeun China V Belt, Drive Belt, Kami hoyong pisan minuhan paménta konsumén urang sacara global. Kisaran produk sareng jasa urang teras-terasan ngembangna pikeun nyumponan sarat konsumén. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami