Sabuk kipas CITROEN / PEUGEOT 5750.A1 / 6PK1665 alternator sabuk karét transmisi sabuk EPDM kualitas asli RAMELMAN sabuk 6PK1663 / 6PK1660

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,5 - $ 2,2 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 50 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Escrow Tunai Mandiri sanés
  • 7 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Rincian Produk

Ngaran mérek: RAMELMAN / KABEH MEREK LAIN Tempat Asalna: Cina Jumlah modél: CITROEN / PEUGEOT 5750.A1 / 6PK1665
Bahan: Karét Jenis: Sabuk Waktos Standar atanapi Non Standar: Standar

Rincian bungkusan

Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: kantong plastik, leungeun baju kertas, kotak warna, karton, sareng sajabana

Panjelasan Produk

Sabuk kipas CITROEN / PEUGEOT 5750.A1 / 6PK1665 alternator sabuk karét transmisi sabuk EPDM kualitas asli RAMELMAN sabuk 6PK1663 / 6PK1660

FAN BELT

* Ukuran:5750.A1 / 6PK1665 Pikeun mobil PEUGEOT

* Penjaminan Kualitas: 100000km

Kami pabrik, upami anjeun resep kana sagala rupa sabuk karét, sabuk transmisson, sabuk mesin, sabuk kipas atanapi sabuk v, mangga hubungi kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nyauran kami atanapi nganjang ka pabrik kami

wilujeng sumping iraha waé

Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

Kami keukeuh kana prinsip pamekaran 'Kualitas luhur, Efisiensi, Ikhlas sareng Kaayaan kerja Turun-ka-bumi' pikeun nganteurkeun anjeun sareng panyadia anu hébat pikeun ngolah Penjualan Panas Pabrik Karét Transmisi Cina Sabuk poli V pikeun Alat Tambang, Mudah-mudahan urang tiasa nyiptakeun masa depan anu langkung mulya sareng anjeun ngalangkungan usaha urang ka payun.
Pabrik penjualan panas Cina V, Sabuk, Aya alat-alat produksi canggih & pamrosésan sareng padamel terampil pikeun mastikeun daganganna kalayan kualitas luhur. Kami parantos mendakan jasa sateuacan-jual, jual, purna jual anu hadé pikeun mastikeun para nasabah anu tiasa diyakinkeun pikeun mesen. Dugi ka ayeuna barang dagangan urang ayeuna bergerak gancang sareng populér di Amérika Kidul, Asia Wétan, Wétan Tengah, Afrika, jsb.
Nempel kana téori "Kualitas Super Saé, jasa nyugemakeun", Kami narékahan pikeun janten mitra perusahaan bisnis anu paling luhung pikeun anjeun pikeun harga murah Cina Timing Belt Karét Hideung Karét Kalapis Transmisi Klasik Dibungkus Sabuk Ribbed Poly V-Beubeur, Kami sering nyayogikeun solusi kualitas pangsaéna sareng panyadia luar biasa pikeun seuseueurna pangguna perusahaan sareng padagang. Sambutan wilujeng gabung sareng urang, hayu urang silih inovasi, sareng ngapungkeun impian.
Cina Harga murah China Timing Belt, Timing Belts, Kalayan pangalaman ampir 30 taun dina bisnis, kami yakin kana jasa anu unggul, kualitas sareng pangiriman. Kami ngabagéakeun pelanggan ti sakumna dunya pikeun damel babarengan sareng perusahaan pikeun pamekaran umum.

 

 

Pedaran:

Pikeun pangiriman camshaft mesin mobil, dina rupa-rupa kecepatan transmisi perobihan sareng kaayaan suhu tinggi, éta tetep ngagaduhan pangiriman kakuatan anu pangsaéna. Antarmuka sareng struktur struktur sabuk OWBK unggal bagian tina detil anu pangleutikna didesain janten sampurna pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami