CITROEN / PEUGEOT 206 kipas sabuk 6pk1565 / 5750GY alternator sabuk karét sabuk transmisi EPDM kualitas aslina RAMELMAN sabuk 6PK sabuk

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,5 - $ 2,2 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 50 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Escrow Tunai Mandiri sanés
  • 7 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Rincian Produk

Ngaran mérek: RAMELMAN / KABEH MEREK LAIN Tempat Asalna: Cina Jumlah modél: 6pk1565 / 5750GY
Bahan: Karét Jenis: Sabuk Waktos Standar atanapi Non Standar: Standar

Rincian bungkusan

Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: kantong plastik, leungeun baju kertas, kotak warna, karton, sareng sajabana

Panjelasan Produk

CITROEN / PEUGEOT 206 kipas sabuk 6pk1565 / 5750GY alternator sabuk karét sabuk transmisi EPDM kualitas aslina RAMELMAN sabuk 6PK sabuk

FAN BELT

* Ukuran:6pk1565 / 5750GY Pikeun mobil PEUGEOT

BMW 11281735190
BMW 11287520072
BMW 11281735194
CITRO? N 5750WG
CITRO? N 5750GZ
CITRO? N 5750RF
CITRO? N 5750Y4
CITRO? N 5750Z3
CITRO? N 9638007780
CITRO? N 9651255780
CITRO? N 5750XA
FIAT 9651255780
FORD 88WF6C301C1B
FORD 6511602
FORD 88WF6C301C2B
FORD 6511601
LOVER TANAH PQS101272L
LOVER TANAH PQS101271
LOVER TANAH PQS101271L
MG PQS101271
MG PQS101272
PEUGEOT 5750WG
PEUGEOT 5750GY
PEUGEOT 5750T3
PEUGEOT 5750XA
PEUGEOT 5750YE
PEUGEOT 5750KX
PEUGEOT 96316038
PEUGEOT 5750Z2
PEUGEOT 5750PR
ROVER GFB1122
ROVER PQS101271
ROVER PQS101272
TOYOTA 9091602469
TOYOTA 90916W2005
VOLVO 3417142

Pikeun sacara rutin ningkatkeun program manajemén ku kahadéan tina aturan "tulus, agama anu saé sareng kualitas luhur anu janten dasar pangwangunan perusahaan", urang nyerep pisan intisari produk anu aya hubunganana sacara internasional, sareng teras-terasan ngahasilkeun barang énggal pikeun nyugemakeun panggilan para pembeli pikeun Dirarancang Saé Motor Cina Poli Daya Karét Pertanian Cogged Wrapped Banded Transmission Synothous Tooth Drive Ribbed Automotive Parts Tangential Timing Sabuk poli V, Kami ogé pastikeun yén pilihan anjeun tiasa didamel nganggo kualitas optimal sareng kagumantungan. Punten raoskeun bebas biaya pikeun kontak sareng kami pikeun detil langkung seueur.
Didesain Saé Motor China Belt, Scooter Belt, Pesenan khusus ditampi kalayan kelas kualitas anu béda sareng desain khusus pelanggan. Kami ngarepkeun damel kerjasama anu saé sareng suksés dina bisnis kalayan jangka panjang ti para nasabah sadaya penjuru dunya.

Kami salah sahiji pabrik anu kawéntar dina panilitian, desain, manufaktur sareng ngadistribusikaeun sababaraha sabuk transmssion kakuatan di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

TRANSMISI INDUSTRI BELT:

sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

 

Pedaran:

Pikeun pangiriman camshaft mesin mobil, dina rupa-rupa kecepatan transmisi perobihan sareng kaayaan suhu tinggi, éta tetep ngagaduhan pangiriman kakuatan anu pangsaéna. Antarmuka sareng struktur struktur sabuk OWBK unggal bagian tina detil anu pangleutikna didesain janten sampurna pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami