Otomatis kipas sabuk cogged v sabuk pikeun mobil Kia bangga 9.5X900 AX34 HM890 9.5X835 kualitas luhur saham ageung dina jual panas sabuk transmisi ramelman

Pedaran pondok:

  • USD $ 0,5 - $ 3,5 / Potongan|Kéngingkeun Harga Terbaru
  • 50 Potongan / potongan
  • 100000 Potongan / Potongan per Bulan
  • NINGBO
  • T / TL / CD / PD / Kartu Kredit MoneyGram PayPal Cash Escrow Anu sanés
  • 7 dinten

Detil Produk

Struktur

Ciri-cirina

Kakuatan

Tanda Produk

Rincian Produk

Ngaran mérek: RAMELMAN / KABEH MEREK LAIN Tempat Asalna: Cina Jumlah modél: 9.5X900 AX34 HM890 9.5X835
Bahan: Karét Jenis: Sabuk Ribbed Standar atanapi Non Standar: Standar

Rincian bungkusan

Bungkusan & Pangiriman Rincian bungkusan: kantong plastik, leungeun baju kertas, kotak warna, karton, sareng sajabana

Panjelasan Produk

Otomatis kipas sabuk cogged v sabuk pikeun mobil Kia bangga 9.5X900 AX34 HM890 9.5X835 kualitas luhur saham ageung dina jual panas sabuk transmisi ramelman

* Ukuran:9.5X900 AX34 HM890 9.5X835

* Penjaminan Kualitas: 60000KM-100000km

* Sértipikat: TS16949, ISO

Kami pabrik, upami anjeun resep kana sagala rupa sabuk karét, sabuk transmisson, sabuk mesin, sabuk kipas atanapi sabuk v, mangga hubungi kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nyauran kami atanapi nganjang ka pabrik kami

wilujeng sumping iraha waé

Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

Hubungi kami iraha wae:

Anna

Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

TRANSMISI INDUSTRI BELT:

sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

 

Pedaran:

Pikeun pangiriman camshaft mesin mobil, dina rupa-rupa kecepatan transmisi perobihan sareng kaayaan suhu tinggi, éta tetep ngagaduhan pangiriman kakuatan anu pangsaéna. Antarmuka sareng struktur struktur sabuk OWBK unggal bagian tina detil anu pangleutikna didesain janten sampurna pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Top lawon: résistansi kana panas, ngagem minyak sareng rengat.
    Garis ketegangan: manjang pisan tina garis tegangan serat kaca.
    Perekat karét: ngajaga kohesi tina tali sareng karét iga ogé ngajaga tali.
    Iga karét: karét iga serat-bertulang nawiskeun pangrojong pikeun tali sareng résistansi maké anu saé.

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Supply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPLSupply micro v belt speed belt v belt no teeth belt O A B C D Agricultural Machinery Belt HB HC HI HJ HK HQ SC SB DPL

    Kalenturan alus teuing
    Operasi low-noise
    Efisiensi transmisi kakuatan tinggi
    Pangiriman anu leres
    Kinerja anti-tiis, anti panas sareng anti minyak
    Résistansi abrasi
    Kakuatan tarik anu saé
    Bebas pangropéa
    Harepan hirup tinggi
    Ngajalankeun lancar

    Sertipikat: TS16949, ISO * OEM / ODM SUPPILER

    100% umur hirup CR 60,000 dugi ka 100.000 kilométer;

    Bahan baku USA sareng Jepang;

    Kami produsén, mangga ngahubungan kami, upami anjeun resep ogé anjeun tiasa nelepon kami atanapi didatangan pabrik urang

    wilujeng sumping iraha waé

    Harga pabrik anu pangsaéna kalayan kualitas tinggi bakal dikirim ka anjeun, sakali terang OEM, jenis, bungkus kuantitas sareng

    Hubungi kami iraha wae:

    Anna

    Kami salah sahiji pabrik ngarah dina panilitian, desain, manufaktur sareng nyebarkeun rupa-rupa sabuk transmssion listrik di Cina, tempatna ku Teluk Sanmen anu éndah, Laut Wétan.

    Produk kami nutupan AUTO TRANSMISSION BELT:

    sapertos sabuk waktos, sabuk pk sareng sabuk v cogged

    TRANSMISI INDUSTRI BELT:

    sapertos sabuk REL & REP, sabuk v dibungkus, sabuk kecepatan variabel, sabuk poli v, sabuk karét datar, sabuk sinkron, sabuk conveyor, jst.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami