Tentang Kami

Saha Kami

Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., LTD. didirikeun taun 2010 di Zhejiang, Cina wétan, pikeun ngatasi permintaan anu langkung seueur tina pembeli pasar otomotif. Kami perusahaan anu berorientasi ékspor kalayan duanana produksi sareng operasi penjualan. Ningbo Ramelman mangrupikeun kantor cabang Hualong Transmission Belt Co., Ltd, anu didirikeun taun 2002 tempatna di Zhengzhou. Pabrik pabrik nempatan area 15,000 méter pasagi, kalayan tim anu kasohor tina 5000 anggota produksi, desain sareng penjualan.

Mangtaun-taun

Pangalaman

Daérah

+

Tim

how to make the rubber to belt
machine to made belt

Solusi Kami

 Ningbo Ramelman, pabrik produksi sareng dagang, ngalayanan henteu ngan ukur pembeli anu berpengalaman, tapi ogé para profesional ditugaskeun pikeun pengadaan volume tinggi pikeun kahiji kalina. Kami ngadopsi prakték manajemén modéren sareng produksi maju sareng ukuran kontrol kualitas sareng tujuan pikeun "nyayogikeun konsumén poténsial kami anu ayeuna kalayan produk kualitas pangsaéna kalayan harga panghandapna". Kami parantos ngarobih biaya sareng solusi hemat waktos anu dikembangkeun ku tim kami anu berpengalaman sareng khusus. Lian ti aftermarket otomotif, produk kami ogé lumaku pikeun panggunaan industri sareng pertanian. Ningbo Ramelman nampi sertifikasi ISO9001: 2008 taun 2014. Tim kami bakal tetep ngajantenkeun sumber gampang pikeun sadayana palanggan luar negeri.

Perkara Pangalaman

Mangrupikeun waktos ngekspor pangalaman tim Ningbo Ramelman sareng kalenturan urang salaku pabrik produksi sareng dagang hartosna éta, urang tiasa nawiskeun sababaraha rupa produk (sadayana disertifikasi CE), ti Sabuk Timing Otomatis, Sabuk Ribbed V, Sabuk V bermuka-bermotif, Otomotif Sabuk Waktos, Sabuk Industri, Sabuk Pertanian, dugi ka Sabuk Kacepetan Variabel. Perusahaan kami ogé ngahususkeun kana pasokan sababaraha saringan, bantalan, katrol, rem marake, busi, coil pengapian, minyak sareng seueur deui. Produk aftermarket otomotif kami dijual sacara global, kalebet di Amérika, Australia, Kanada, Eropa, Korea sareng di Wétan Tengah jsb.

factory