TENTANG KAMI

Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., ltd.

Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., LTD. didirikeun taun 2010 di Zhejiang, Cina wétan, pikeun ngatasi permintaan anu langkung seueur tina pembeli pasar otomotif. Kami perusahaan anu berorientasi ékspor kalayan duanana produksi sareng operasi penjualan. Ningbo Ramelman mangrupikeun kantor cabang Hualong Transmission Belt Co., Ltd ,. anu didirikeun taun 2002 tempatna di Zhengzhou. Pabrik pabrik nempatan area 15,000 méter pasagi, kalayan tim anu kasohor tina 5000 anggota produksi, desain sareng penjualan.

aboutus

Pilih urang

Kami ogé nawiskeun kauntungan anu saé pikeun sadaya palanggan, boh anu énggal & wangsul. Ngarasa Luncat ka parios deui alesan pikeun janten klien kami sareng gaduh pangalaman mésér gratis.

  • Professional certification in the industry

    Sertifikasi propésional dina industri

  • Strict quality control

    Kontrol kualitas ketat

  • Widely praised by customers

    Lega dipuji ku konsumén

//cdn.globalso.com/ramelman/b15923fe.png

Nganjang Pelanggan News

  • Sababaraha detil alit anu kedah diperhatoskeun nalika nyimpen sabuk industri

    Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., ltd. Salaku pabrik kalayan 10 taun produksi khusus, Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., Ltd. nyatakeun yén dina prosés produksi industri, sabuk industri kedah dianggo leres pikeun ngahontal fungsina anu maksimal. Éta peryogi ...

  • Bubuka sabuk industri

    Sabuk industri, sakumaha namina, nyaéta sabuk anu dianggo dina industri. Numutkeun panggunaan sareng struktur anu béda, éta tiasa dibagi kana sababaraha kategori. Dibandingkeun sareng transmisi gear sareng transmisi ranté, transmisi sabuk industri ngagaduhan kaunggulan mékanisme saderhana, low noise and lo ...

  • Kumaha carana ningkatkeun umur palayanan sabuk conveyor

    1. Ngaronjatkeun konperor serelek hopper. Ngaronjatkeun konpérter serelek hopper mangrupikeun salah sahiji tindakan anu épéktip pikeun nyegah karusakan mimiti sabuk conveyor. Ningkatkeun hopper drop dina titik transisi unggal conveyor sabuk pikeun ningkatkeun kamampuan ngalirkeun obyék asing ku 2,5 kali. ...